شاید بسیاری از افراد را دیده اید که در حین ورزش به موسیقی گوش می دهند و ممکن است خود شما نیز جزو این دسته از اشخاص باشید که گوش دادن به آهنگ جزو واجبات ورزش کردن شما است و اگر موسیقی نباشد حس می کنید نمی توانید ورزش کنید. در این مقاله درباره تحقیقات و مطالعاتی که در مورد تاثیر موسیقی در بهتر ورزش کردن صورت گرفته است با شما صحبت خواهیم کرد.

تاثیر آهنگ بر بهتر ورزش کردن

طبق تحقیقاتی که گرگ چرتورک یک متخصص فیزیولوژی ورزشی انجام داده است زمانی که ورزشکار به موسیقی انگیزشی که پیام عاطفی شامل تسلیم نشدن و قوی ماندن گوش می دهد، قدرت فیزیکی و روحی او برای انجام تمرینات سخت بالا می رود.

یکی از هوازی هایی که در عین مفرح بودن تاثیرات مثبتی بر جسم و روح می گذارد ورزش تنیس است. درباره فواید ورزش تنیس در این مقاله بیشتر بخوانید.

تاثیرات موسیقی بر بدن حین ورزش

شاید از دید بسیاری از افراد گوش دادن به آهنگ در حین ورزش یک فانتزی باشد که انگیزه بیشتری به ورزشکار می دهد اما این کار تاثیرات بسیاری بر ذهن و بدن ما می گذارد.

تاثیر موسیقی در پرت کردن حواس

افرادی که به ورزش می پردازند به دو گروه تقسیم می شوند. گروهی که با علاقه و عشق ورزش می کنند و اشخاصی که به دلایل مختلف مانند اضافه وزن به ورزش روی می آورند اما چندان تمایلی به انجام آن ندارند.

در مورد گروه اول از یک زمانی به بعد که حجم و میزان تمرینات سخت می شوند هر چقدر که علاقه و قدرت شما نیز بالا باشد ممکن است در برابر ورزش کردن خسته شوید.

تاثیر موسیقی بر بدن

گروه دوم نیز که اصلا رغبت به انجام تمرینات ورزشی ندارند. در هر دو صورت گوش دادن به موسیقی حواس شما را از سختی ورزش پرت خواهد کرد و زمان انجام تمرینات را طولانی می کند.

تاثیر موسیقی در انرژی زایی

ریتم آهنگ در ورزش کردن بسیار تاثیرگذار است. هر چقدر ریتم آهنگ طولانی تر باشد افراد انرژی بیشتری گرفته و ناخودآگاه ریتم ورزش خود را نیز سریعتر می کند.

تاثیر موسیقی در تسکین درد

اگر شما جزو کسانی هستید که بعد از انجام حرکات ورزشی دچار دردهای عضلانی می شوید با گوش سپردن به موسیقی می توانید این درد را بدون خوردن مسکن تا حد زیادی کمتر کنید.

بهبود روحیه و بهتر ورزش کردن

موسیقی در اثر ترشح دو هورمون دوپامین و سروتونین که هر دو باعث کاهش افسردگی و ناراحتی و افزایش شادی است در روحیه فرد تاثیر گذاشته و ضمن کاهش استرس خلق و خو را بهتر می کند. در چنین شرایطی شما حوصله بیشتری برای ورزش کردن دارید.

گوش دادن به آهنگ حین ورزش

تقویت سیستم ایمنی

زمانی که استرس فرد کاهش یابد سیستم ایمنی بدن قدرت گرفته و کمتر درگیر بیماری هایی مانند سرماخوردگی می شود.

تاثیر موسیقی در منظم کردن ریتم ورزش

زمانی که فردی مشغول ورزش کردن است اگر در حین انجام آن به موسیقی نیز گوش دهد می تواند ریتم ورزش کردن خود را با موسیقی هماهنگ کرده و عملکرد خود را در هنگام ورزش کردن بالا ببرد.

سیستم عصبی مغز

اگر موسیقی به درستی انتخاب شود با درگیر کردن سیستم عصبی مغز، ذهن را نیز تمرین می دهد.

کاهش ضربان قلب با بهتر ورزش کردن

اگر موسیقی انتخابی ریتمی آهسته و کند داشته باشد در زمان ورزش بر روی ضربان قلب ما تاثیر گذاشته و ریتم آن را کاهش می دهد.

اثر موسیقی بر بدن حین ورزش

امیدواریم با رعایت نکات ذکر شده در مقاله تاثیر موسیقی کیفیت ورزش کردن خود را بهبود ببخشید و از ورزش کردن خود لذت ببرید.

به این مقاله چه امتیازی می دهید ؟
4.7/5 - (3 امتیاز)
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *